Fanshop
Fanshop
Website%20Feyenoord%20(740x461)

Bijzondere actie hoofdsponsor Opel voor supporters

Hoofdsponsor Opel heeft woensdag een wel heel bijzondere actie voor Feyenoord-supporters gelanceerd. In het bijzonder voor supporters die ’s morgens vroeg op pad moeten, hard aan de slag gaan en een goede en betrouwbare bus nodig hebben. Deze mannen en vrouwen maken nu kans om samen met collega’s te schaften met de Feyenoord-spelers! Want hard werken mag af en toe ook beloond worden.

Alle Feyenoord-supporters kunnen vanaf vandaag op deze pagina aangeven welke Opel Bedrijfswagen het beste bij hun werk past. Na het invullen van het bijbehorende formulier, maak je samen met jouw hardwerkende collega’s kans op een lunch met de Feyenoord-spelers!

De actie loopt tot en met dinsdag 21 februari en de winnaar wordt op woensdag 22 februari via een persoonlijk bericht op de hoogte gebracht.

Opel. Hart voor Feyenoord én het legioen.
Ook dit seizoen heeft Opel meerdere malen bewezen een groot hart te hebben voor Feyenoord-supporters. Zo maakte de hoofdsponsor eerder al ruim 50 supporters onderdeel van een professionele fotoshoot met de spelers ten behoeve van de stadiondoeken, stond de wedstrijd Feyenoord – Vitesse in het teken van de samenwerking met de Hartstichting en werd er een roadtrip naar Manchester weggeven, inclusief de wedstrijd Manchester United – Feyenoord op Old Trafford.

  • Opel