Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Bijlow maakt rentree in besloten oefenduel met Excelsior

Justin Bijlow heeft woensdag zijn officieuze rentree gemaakt voor Feyenoord. De doelman stond negentig minuten onder de lat in een besloten oefenwedstrijd tegen Excelsior, bijna twee maanden nadat hij tussen de eerste en tweede competitiewedstrijd van dit seizoen in een polsblessure opliep. De vriendschappelijke ontmoeting tussen beide Rotterdamse clubs eindigde doelpuntloos: 0-0.
Ondanks de afwezigheid van een flinke lading internationals begon Bijlow op het hoofdveld van Varkenoord met vooral vertrouwde namen voor zich. Negen spelers uit de eerste selectie zonder internationale verplichtingen begonnen in de basis. Het elftal werd gecompleteerd door jeugdspelers Milan Hokke (centraal achterin) en Mike Kleijn (linksback).

In de tweede helft kreeg er nog een aantal jeugdspelers speeltijd, waaronder Thijs Kraaijeveld en Nassim El Harmouz (beiden zestien jaar oud). Ook de aan FC Dordrecht verhuurde Ilias Sebaoui kwam een helft in actie. Gescoord werd er echter niet door zowel Feyenoord als Excelsior, waardoor de stadgenoten evenals een maand eerder in een vriendschappelijke ontmoeting gelijkspeelden.

Feyenoord – Excelsior 0-0

Opstelling Feyenoord:
Bijlow; Nieuwkoop (61’ Arnaud), Beelen, Hokke, Kleijn (45’ Candelaria); Van den Belt, Zechiël (78’ El Harmouz), Timber (61’ Kraaijeveld); Minteh (45’ Sebaoui), Dilrosun en Paixão (45’ Rust).