Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Bijlow debuteert in voorselectie Oranje

Justin Bijlow is voor het eerst opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. De doelman van Feyenoord maakt net als Tonny Vilhena deel uit van het 31-koppige keurkorps van bondscoach Ronald Koeman, die toewerkt naar interlands tegen twee buurlanden.

Oranje komt op zaterdag 13 oktober weer in actie. Die dag komt Duitsland op bezoek in de Johan Cruijff Arena voor de wedstrijd in het kader van de UEFA Nations League. Er wordt om 20:45 uur afgetrapt. Na de ontmoeting met de Duitsers wacht een vriendschappelijke wedstrijd tegen België (dinsdag 16 oktober, aanvang 20:45 uur) in het Koning Boudewijnstadion.

Jong Oranje
Dat Bijlow onderdeel uitmaakt van de voorselectie van het grote Oranje, betekent dat hij niet opgenomen kon worden in de voorselectie van Jong Oranje. Tyrell Malacia en Jeremiah St. Juste maken daar wel deel van uit. Het team van Erwin van de Looi maakt zich op voor de EK-kwalificatieduels met Letland (12 oktober) en Oekraïne (16 oktober).

Oranje Onder 20
Dylan Vente, Jordy Wehrmann en Ramón ten Hove maken op hun beurt deel uit van de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor spelers onder 20 jaar. Dat team oefent in oktober tegen Duitsland (12 oktober) en Polen (16 oktober).