Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord

Bieden op unieke Feyenoord-items voor het goede doel

Feyenoord heeft net als alle andere clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie unieke items en arrangementen beschikbaar gesteld voor de Meer dan Voetbal-week. Het is tot en met zondag 12 juli mogelijk om hier op een bijzondere online veiling op te bieden. De opbrengst van de veilingitems van Feyenoord gaat volledig naar Feyenoords maatschappelijke projecten.

Bieden is nu mogelijk, bijvoorbeeld op een door de selectie gesigneerd thuis- of uitshirt van seizoen 2020-2021. Je kunt zo een van de eersten zijn die het nieuwe thuisshirt ontvangt, want dit tenue is nog niet gelanceerd. Verder is het ook mogelijk om te bieden op een VIP-experience rondom een thuiswedstrijd, een gesigneerde wedstrijdbal, een VIP-tour en een weekend in het Feyenoord-vakantiehuis van Droomparken.

De Meer dan Voetbal-week is een nieuw initiatief van de Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en de 34 betaald voetbalclubs. Een overzicht van alle veilingitems, arrangementen én maatschappelijke projecten van de Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisieclubs vind je hier.