Fanshop
Fanshop
kuipaffichetwitter1

Bezoekersinformatie schermen in De Kuip

De Kuip stroomt zondag vol voor een uitwedstrijd van Feyenoord. Zo’n 47.000 supporters volgen het duel met Excelsior (aanvang 14:30 uur) op grote schermen en hopen zo te zien hoe het team van trainer Giovanni van Bronckhorst verderop in de stad de landstitel behaalt. Kom jij ook naar De Kuip? In dit bericht lees je de belangrijkste bezoekersinformatie voor het evenement in De Kuip, dat alleen toegankelijk is voor supporters met een geldig toegangsbewijs.

Kom op tijd naar De Kuip!
Alle beschikbare kaarten zijn verkocht, waardoor Feyenoord zondag evenals bij reguliere thuiswedstrijden grote drukte verwacht in en rondom De Kuip. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar het stadion te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd.

Stadion open / toegang tot De Kuip
De toegangspoorten van De Kuip gaan zondag om 13:00 uur open. Vanaf het moment dat de poorten sluiten, is het niet meer mogelijk om binnen te komen. Ook is het niet mogelijk om het stadion tijdelijk te verlaten en vervolgens weer terug te keren.

Programma
Feyenoord plaatst ter hoogte van de middenstip vier grote schermen op het veld in De Kuip, waarop supporters de wedstrijd tegen Excelsior live kunnen volgen. Peter Houtman en Jan Dirk Stouten zullen de presentatie en het commentaar op zich nemen. Zowel voorafgaand als na afloop van de wedstrijd wordt een programma verzorgd met diverse optredens. Over het tijdstip van de terugkeer van de selectie en de eventuele schaaluitreiking kan op voorhand niets met zekerheid worden gezegd.

Openbaar vervoer
Feyenoord raadt bezoekers van het evenement in De Kuip aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen net als bij iedere thuiswedstrijd gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is deze zondag geldig van 11:30 uur tot 21:00 uur op vertoon van een geldige toegangskaart.

Treinen
Treinreizigers dienen er rekening mee te houden dat de stations Rotterdam Stadion en Rotterdam Lombardijen zondag niet in gebruik zijn. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, kunnen reizen tot Rotterdam Zuid (vanaf dat station is het ongeveer een kwartier á twintig minuten lopen naar De Kuip) of tram 23 pakken vanaf Rotterdam Centraal. Kijk zondag voor het meest actuele reisadvies en/of eventuele extra vertragingen op www.ns.nl.

Parkeren
Supporters die met de auto komen, kunnen gratis parkeren op P-Beverwaard. Er is voor zondag geen losse verkoop van parkeerkaarten en parkeerjaarkaarten zijn niet geldig. De parkeerplaatsen van De Kuip die normaal gesproken bij wedstrijden worden gebruikt, zijn zondag niet beschikbaar.

Fouilleren
Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip.

Volg alles rondom #excfey op social media
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Excelsior – Feyenoord, het evenement in De Kuip of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel in Kralingen en het mogelijke kampioenschap van Feyenoord op social media (hashtag #excfey), via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebookInstagram en Snapchat (feyenoord_snap) óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Feyenoord Fanshops
Voor het betreden van het stadion ben je van harte welkom in de Feyenoord Fanhops. Beide clubwinkels bij De Kuip zijn geopend en je kan er terecht voor een groot aantal clubartikelen, waarbij je ook kan profiteren van fraaie kortingen.

Steun Feyenoord positief!
Bij het evenement in De Kuip zijn zondag dezelfde gedragsregels van toepassing als bij reguliere thuiswedstrijden. Feyenoord hoopt op een onvergetelijke middag in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en positieve steun en wenst alle supporters een prettige reis en een fantastische middag in De Kuip toe!