Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Open%20dag-46

Bezoekersinformatie Open Dag 2016

Iedere Feyenoorder kijkt er elk jaar weer naar uit: de traditionele Open Dag in De Kuip. De editie van 2016 staat op zondag 17 juli aanstaande op het programma, met uiteraard weer een goed gevuld programma voor jong en oud, de presentatie van de selectie en de spectaculaire landing van de helikopter. Ben jij (ook) dit jaar bij deze feestelijke Feyenoord-dag? Het volledige programma en de belangrijkste (reis)informatie voor de Open Dag vind je hieronder.

Programma
10:00 uur       Opening RET - OVMiles Voetbaldorp (voor het Maasgebouw)
11:00 uur       Opening poorten De Kuip en start activiteiten in buitenring
14:15 uur       Start binnenprogramma en aanvang spelerspresentatie
15:30 uur       Start handtekeningensessies
17:00 uur       Einde Open Dag Feyenoord

Toegang
De Open Dag van Feyenoord is een begrip in Nederland. Het succes van het evenement blijkt ieder jaar opnieuw, als supporters van alle leeftijden een onvergetelijke dag beleven in het mooiste stadion van Nederland. Bij de editie van 2015 was de opkomst van het legioen dusdanig massaal, dat de club ’s middags genoodzaakt was supporters op te roepen niet meer te komen omdat De Kuip vol zat. Omdat Feyenoord ook dit jaar grote drukte verwacht bij de Open Dag, is in overleg met onder meer de gemeente Rotterdam besloten om bij de toegang tot het stadion met toegangspoortjes te gaan werken. Dit om de toestroom van supporters beheersbaar te houden en het evenement in goede orde te laten verlopen. Het gebruik van de tourniquets kan, zeker rondom het moment dat het stadion open gaat, voor enig oponthoud zorgen. Alvast bedankt voor je geduld en begrip. Het bezoeken van de Open Dag blijft uiteraard gratis en Feyenoord hoopt je ook dit jaar te mogen verwelkomen in De Kuip om er samen een meer dan geslaagde en feestelijke dag van te maken.  

Plattegrond
Bij alle entreepoorten van De Kuip worden magazines uitgedeeld. Hierin vind je een grote plattegrond met alle activiteiten.

Parkeren
Het is niet mogelijk om te parkeren op P1, P2, P3 en P4. Dit betekent dat van de reguliere parkeerplaatsen alleen P5 (betaald), P5 Garage (betaald) en P6 (gratis) geopend zijn. Daarnaast kan er geparkeerd worden bij de Olympiaweg (gratis) en P&R Beverwaard (gratis). Bij P&R Beverwaard is een tramverbinding richting De Kuip.

Openbaar Vervoer
De NS laat op zondag 17 juli treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur. Kijk voor de dienstregeling op www.ns.nl. De Open Dag is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer van de RET. Tramlijn 23 rijdt overdag iedere 10 minuten tussen het Marconiplein en P+R Beverwaard, via Rotterdam Centraal, en stopt voor de deur van het stadion. Let op: in tegenstelling tot bij thuiswedstrijden van Feyenoord is het reizen met trams en bussen van de RET niet gratis.

Alle informatie
Meer weten over de Open Dag van 2016? Op www.feyenoord.nl/opendag vind je alle informatie. Ook verschijnen er regelmatig updates over de Open Dag op de officiële kanalen van de club op Facebook, Twitter en Instagram.

Ben jij erbij?
Kijk ook op onze Facebook pagina en laat weten dat je erbij bent op zondag 17 juli!