Fanshop
Fanshop
IMG_1776

Bezoekersinformatie Feyenoord – Heracles Almelo

Bijna 50.000 Feyenoorders reizen morgen (zondag) af voor alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2016-2017. De al maanden uitverkochte Kuip zal kolken, met hopelijk als resultaat een overwinning en daarmee de vijftiende landstitel in de clubgeschiedenis. Kom jij ook naar het stadion? In dit bericht lees je de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie voor Feyenoord – Heracles Almelo (aanvang 14:30 uur).

Kom op tijd naar De Kuip!
Feyenoord verwacht voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De toegangspoorten van het stadion gaan om 13:00 uur open, anderhalf uur voor de aftrap.

Als één man achter het team!
Zondag 14 mei 2017 kan de boeken in gaan als een historische dag voor Feyenoord, dat zich bij een overwinning kroont tot kampioen van Nederland. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst staat al het hele seizoen bovenaan en hoopt zondag, met de massale steun van de supporters, de laatste stap te zetten. 'Het legioen kan een belangrijke rol spelen', zei vice-captain Karim El Ahmadi in zijn vooruitblik op zondag. Ook Van Bronckhorst weet als geen ander hoeveel extra kracht het publiek zijn ploeg kan geven. 'Het legioen zal ons weer negentig minuten lang aanmoedigen, zoals ze dat elke thuiswedstrijd doen. Door die steun voelen we ons sterk, dat zal zondag niet anders zijn.’

Voorkom onnodige wachttijd bij de stadionpoorten
Bij de laatste thuiswedstrijden van Feyenoord kwam de instroom van supporters laat op gang. Gevolg is dat er kort voor de aftrap lange rijen voor de stadionpoorten ontstaan en niet iedereen op tijd is voor het begin van de wedstrijd. Voorkom onnodige wachttijd voor jezelf en je medesupporters door ruim op tijd het stadion te betreden, zodat niemand een minuut hoeft te missen van de wedstrijd en alle supporters de volle negentig minuten achter het team kunnen staan.

Treinen
In tegenstelling tot een aantal vorige thuiswedstrijden zet de NS zondag gewoon pendeltreinen in van en naar station Rotterdam Stadion. Ben jij van plan met de trein naar De Kuip te reizen? Hou dan www.ns.nl in de gaten voor het meest actuele reisadvies en/of eventuele vertragingen.

Openbaar vervoer
Feyenoord raadt bezoekers van de wedstrijd tegen Heracles Almelo aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Feyenoord Fanshops
Voor het betreden van het stadion ben je van harte welkom in de Feyenoord Fanhops. Beide clubwinkels bij De Kuip zijn uiteraard geopend en je kan er terecht voor een groot aantal clubartikelen, waarbij je ook kan profiteren van fraaie kortingen.

Volg #feyher op social media
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – Heracles Almelo of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel in De Kuip op social media (hashtag #feyher), via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebookInstagram en Snapchat (feyenoord_snap) óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Hou de trappen vrij
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Steun Feyenoord positief!
Feyenoord hoopt zondag op een mooie en succesvolle middag in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde middag in De Kuip toe!