Fanshop
Fanshop
stadion%20brienenoord

Bezoekersinformatie Feyenoord – FC Dordrecht

De Kuip is woensdagavond decor van een benefietwedstrijd tussen Feyenoord en FC Dordrecht, aanvang 20:15 uur. De opbrengst van het vriendschappelijke duel gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis, dat het geld zal gebruiken om extra onderzoek te doen naar sikkelcelziekte. Voorafgaand aan deze wedstrijd spelen Oud-Feyenoord en de Suriprofs Legends tegen elkaar. Hieronder lees je alle bezoekersinformatie voor deze avond in De Kuip.

Programma
De avond begint om 18:45 uur met de voorwedstrijd van tweemaal twintig minuten tussen Oud-Feyenoord en de Suriprofs Legends. Namens Oud-Feyenoord zullen onder andere Pierre van Hooijdonk, Christian Gyan en Patrick Paauwe hun voetbalschoenen weer eens aantrekken. Bij de Suriprofs verschijnen in ieder geval voormalig Feyenoord-speler Serginho Greene, Edgar Davids, Michael Reiziger, Orlando Engelaar en Glenn Helder binnen de lijnen. De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Dordrecht begint om 20:15 uur. Tussen beide duels is er een optreden van de Hermes House Band, terwijl in de rust Lee Towers het publiek zal vermaken.

Kom naar De Kuip!
Steun jij de strijd tegen sikkelcelziekte? Kom dan woensdag naar de benefietwedstrijd tussen Feyenoord en FC Dordrecht in De Kuip! Kaarten kosten slechts € 10,- en zijn te koop via de online ticketshop van Feyenoord.

Stadionpoorten open om 18:30 uur
Feyenoord adviseert alle bezoekers om bijtijds naar De Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd en het voorprogramma. De toegangspoorten van het stadion gaan om 18:30 uur open, een uur en drie kwartier voor aanvang van de benefietwedstrijd. Op je toegangsbewijs staat vermeld welke toegangspoorten jij kunt gebruiken. Een plattegrond van het stadion vind je hier.

Bereikbaarheid
De Kuip is uiteraard bereikbaar met het openbaar vervoer (per trein, tram of bus). Wanneer Feyenoord thuis speelt wordt door zowel de NS als de RET extra vervoer ingezet. Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor én na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen met alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart. Meer informatie over bereikbaarheid en parkeren vind je hier.

Avondspits
Bezoekers die per auto afreizen naar De Kuip, dienen rekening te houden met de avondspits. Op de Nederlandse (snel)wegen, de Ring Rotterdam, in en rondom het centrum van de stad en bij De Kuip zelf kan daardoor extra drukte ontstaan. Houd daarom rekening met extra reistijd. Kijk voor eventuele wegwerkzaamheden en actuele verkeersinformatie op www.vanAnaarbeter.nl.

E-ticket
Print voorafgaand aan de wedstrijd zelf je toegangsbewijs uit. Doe dit enkelzijdig op A4 papier en verklein of vergroot je e-ticket niet. Je toegangsbewijs in de vorm van een e-ticket kun je aanbieden bij de toegangspoort vermeld op jouw e-ticket. Probeer je e-ticket droog te bewaren.

Sikkelcelziekte
Koop je een kaart, dan beleef je niet alleen een leuke avond, maar steun je ook nog eens het goede doel. De opbrengst van de benefietwedstrijd gaat namelijk naar het Sophia Kinderziekenhuis, dat het geld zal gebruiken om extra onderzoek te doen naar sikkelcelziekte. Sikkelcelziekte is een ernstige chronische bloedziekte die gekenmerkt wordt door hevige bloedarmoede en het optreden van periodieke aanvallen, sikkelcelcrisen genaamd. De ziekte veroorzaakt na verloop van tijd ernstige achteruitgang van de organen.

Steun per sms
Kom je niet naar De Kuip, maar wil je wel het goede doel steunen? SMS ‘SOPHIA’ naar 4333 en doneer eenmalig € 3.

Kameraadjeswedstrijd
Feyenoord – FC Dordrecht is behalve een benefietwedstrijd ook een Kameraadjeswedstrijd. Dit betekent dat het vriendschappelijke duel ook wordt bijgewoond door een groot aantal leden van Feyenoords officiële Juniorclub Kameraadjes.

Feyenoord Fanshop
Speciaal voor het goede doel draagt de Feyenoord Fanshop bij aankoop van een Feyenoord-sjaal € 3,- af aan het Sophia Kinderziekenhuis. Bestel jouw Feyenoord-sjaal hier of kom voordat je woensdag het stadion binnen gaat even langs in de clubwinkels bij De Kuip, die beiden geopend zijn.

Volg #feydor op social media
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – FC Dordrecht? Volg alles rondom het duel in De Kuip op social media (hashtag #feydor), via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Fouilleren
Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip.

Steun Feyenoord positief!
Feyenoord verzoekt alle bezoekers zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

Veelgestelde vragen & contact
Heb je nog vragen of opmerkingen? Via www.feyenoord.nl/service kan je eenvoudig contact opnemen met Feyenoord Service & Tickets. Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Ook kun je via het Twitter-account @VraagFeyenoord contact opnemen met de club.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde avond in De Kuip toe!