Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Bezoekersinformatie Feyenoord – FC Drita

De eerste Europese thuiswedstrijd van dit seizoen komt eraan! Feyenoord strijdt donderdagavond tegen FC Drita om een plek in de volgende ronde van de Europa Conference League en kan hierbij rekenen op de steun van supporters in het stadion. De aftrap is om 20:00 uur. Vanwege de geldende maatregelen is een bezoek aan De Kuip op dit moment anders dan normaal. Feyenoord adviseert daarom onderstaande bezoekersinformatie goed door te nemen.

Europees avondje
Heb je kaarten voor vanavond? Top dat je aanwezig bent op deze Europese avond in De Kuip! Wil je nog kaarten bestellen? Dat is voor alle supporters mogelijk in de Online Ticketshop! Arne Slot en de spelers hopen op jouw steun!

Opening stadion
De poorten van het stadion zijn vanaf 18:00 uur geopend, twee uur voor de aftrap. Bij deze wedstrijd zal worden gewerkt met tijdsloten. Supporters met een wedstrijdkaart ontvangen een mail met de tijd waarop zij het stadion kunnen betreden. Feyenoord adviseert alle supporters op de aangegeven tijd naar het stadion te komen om de toestroom te verbeteren en de wachtrij te verkorten.

Coronatoegangsbewijs noodzakelijk
Voor het bezoeken van Feyenoord – FC Drita dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Supporters met een wedstrijdkaart kunnen via https://www.testenvoortoegang.org een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen.

Houd je ticket, coronabewijs en ID gereed
Bij de poorten van het stadion zal om drie zaken worden gevraagd: een wedstrijdkaart, een geldig ID-bewijs en een negatieve test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app of per mail. Let op: download voor vertrek al je QR-code en zet deze in de CoronaCheck-app en in het geval van een vaccinatiebewijs op NL. Zorg bovendien je de drie hierboven genoemde drie zaken gereed hebt bij de poort, dit versnelt de instroom. In de rij wordt de anderhalve meter gehanteerd. Eenmaal binnen ben je niet verplicht deze afstand te bewaren en zijn mondkapjes niet verplicht.

Netten in De Kuip
Evenals bij Europese thuiswedstrijden tijdens voorgaande seizoenen zijn er ook vanavond bij Feyenoord – FC Drita netten geplaatst rondom het veld.

Tassenbeleid
Wegens het aangescherpte tassenbeleid gelden er specifieke regels voor een bezoek aan het stadion. Alleen tassen van A4 formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) worden toegelaten. Tassen (of koffers of andere goederen) groter dan A4 zullen (op eigen risico) worden ingenomen. Na afloop van de wedstrijd is het mogelijk om de tas weer op te halen.

Vervoer
Feyenoord adviseert supporters indien mogelijk zoveel mogelijk met de fiets of scooter naar het stadion te komen. Reis je met het OV? Houd je dan ook daar aan de regels en richtlijnen. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Trein
Reis je met de trein? Op de wedstrijddag stoppen er treinen op station Rotterdam Stadion en zet de RET extra trams in. Plan je reis via de reisplanners.

Parkeren
Kom je met de auto naar het stadion? Alle parkeerlocaties bij De Kuip zijn voor deze wedstrijd uitverkocht. Parkeerlocatie P+R Beverwaard is op de wedstrijddag beschikbaar als alternatief.

Wedstrijdticket
Let op: jouw seizoenkaart is deze wedstrijd niet geldig. Je hebt alleen toegang via jouw aangeschafte wedstrijdticket. Jouw ticket kun je downloaden via jouw account in de Ticketshop en print deze vervolgens enkelzijdig op A4-formaat uit. 

Tot donderdagavond!
Feyenoord is blij dat er weer veel supporters in het stadion mogen komen om een mooie Europese avond te beleven. Het team en de staf kijken er ook naar uit. Feyenoord gaat ervan uit dat iedereen de club en het team positief ondersteunt, rekent wat betreft bovenstaande punten op ieders medewerking en hoopt dat het een mooi avond wordt. Tot vanavond!