Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
1805291600_WEB_750x510_EERSTE%20TRAINING

Bezoekersinformatie eerste training 2018-2019

Feyenoord begint komende maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op maandag 25 juni wacht voor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de eerste openbare training van het seizoen 2018-2019, die vanaf 14:30 uur plaatsvindt in De Kuip. Kom jij ook naar het stadion? In dit bericht lees je de belangrijkste bezoekersinformatie.

Toegang tot het stadion
Supporters die maandag naar de training komen, hebben vanaf 13:30 uur (een uur voor aanvang van de training) toegang tot De Kuip, via de poorten 26 t/m 33. Bij de toegangspoorten vindt een fouillering plaats. Alleen het meenemen van kleine drinkpakjes van max. 30 cl in beperkte hoeveelheden is toegestaan. In het stadion kun je vervolgens plaatsnemen op de vakken Q, R, S, T, U en X.

Gezinsvak
Vak Q geldt tijdens de training als gezinsvak. Het gezinsvak staat aangegeven met borden.

Mindervaliden
Mindervalide supporters hebben via poort 25 toegang tot het stadion. Zij kunnen de training bekijken vanaf vak Z. Ook dit staat aangegeven met borden.

Parkeren
Bezoekers van de eerste training kunnen gratis parkeren bij De Kuip, op de parkeerplaatsen P2 en een deel van P3/4.

Vuurwerk niet toegestaan
Net als bij alle thuiswedstrijden van Feyenoord is het niet toegestaan om vuurwerk (waaronder fakkels en rookpotten) mee te nemen en/of af te steken in het stadion. Denk aan je medesupporters en voorkom brandwonden en/of brandgaten in (nieuwe Feyenoord-)kleding. De club verzoekt tevens alle bezoekers zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren. Tijdens de eerste training van Feyenoord zijn de gedragsregels van de club van toepassing.

Nieuwe thuistenue te koop
Het nieuwe thuistenue van Feyenoord voor het seizoen 2018-2019 wordt op de dag van de eerste training gelanceerd en is vanaf die dag uiteraard ook te koop. Liever online bestellen? Dit kan via www.feyenoordfanshop.nl.

Catering
Op de gele sector is er een verkoopcounter geopend waar supporters drinken kunnen kopen. Deze counter bevindt zich op de binnenring onder vak T. Supporters kunnen betalen met contant geld of met betaalmunten van het seizoen 2017-2018, de Dirk Kuyt Testimonial en/of de KNVB Bekerfinalemunten.

Brasserie De Kuip
Voor een hapje en een drankje kunnen supporters terecht in Brasserie De Kuip. Het restaurant op de eerste etage van het Maasgebouw is van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend. Supporters hebben toegang via de voorzijde van het Maasgebouw.

Loketten Feyenoord Service & Tickets
De loketten van Feyenoord Service & Tickets zijn maandag geopend van 13:30 tot 16:30 uur. Supporters kunnen hier onder meer terecht om hun seizoenkaart voor het nieuwe seizoen te betalen.

We zien je maandag graag in De Kuip, bij de start van het nieuwe voetbalseizoen!