Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
VD2_2824%20kopie

In beeld: Best geklede man FBC Gentlemen's Night wint maatpak van Oger

Op maandag 13 november vond de eerste editie van de FBC Gentlemen's Night plaats. The Loft van Hotel Nhow Rotterdam op de prachtige Wilhelminapier fungeerde als decor van de avond, die in samenwerking met supplier Oger werd georganiseerd en in het teken stond van de stijlvolle, hippe man. Ondanks het thema van de avond waren in deze bijzondere setting, met een schitterend uitzicht over de Maas, natuurlijk ook de dames van harte welkom.

Bekijk in de galerij het uitgebreide fotoverslag van de FBC Gentlemen's Night en onderaan deze pagina de sfeervideo.

'We zijn als trotse kledingpartner van Feyenoord blij dat we hier mogen zijn,' laat Sander Lusink, Brand Director bij Oger, weten. 'Men kijkt toch wel tegen ons op, maar we proberen die psychologische drempel een beetje te verlagen. We vinden het leuk om dat aan de aanwezige mensen te vertellen en zo een inzage te geven in wat wij doen.'

De leden van de Feyenoord Business Club kregen tussen het vijf-gangen walking dinner door ook de nodige tips over hoe een pak gedragen moet worden. Zo werd door specialisten van Oger bijvoorbeeld verteld dat je een jasje niet met twee knopen dicht hoort te dragen en dat witte sokken bij een donkerblauw pak absoluut uit den boze zijn. 'Het is een klein lesje in zakelijk gekleed gaan,' aldus Sander Lusink.

Best geklede man
Uiteraard had iedereen zijn best gedaan om er gesoigneerd uit te zien, maar uiteindelijk werd één iemand verkozen tot best geklede man van de avond. Die eer viel ten deel aan Remko van Scheltt van EMboost. In een driedelig pak van tweed met een gehaakte das werd hij omschreven als zeer flamboyant en correct. Hij wordt beloond met een maatpak van Oger. 'Dit komt echt als een verrassing. Je doet wel je best om op een Gentlemen's Night goed voor de dag te komen, maar er lopen meer goed geklede mannen rond. Ik vind het erg leuk,' zegt Remko.

Erik de Winter (8Bouwmanagement) viel weliswaar buiten de prijzen, maar was mede door zijn bolhoed en gekrulde snor een opvallende verschijning. 'Ik heb mij niet anders gekleed vanwege deze avond. Ik heb in de loop der jaren mijn eigen stijl ontwikkeld door dicht bij mezelf te blijven. Het is belangrijk dat je je lekker voelt en jezelf kleedt op een manier hoe je graag gezien wordt,' zegt hij. 'Ik vind het een mooie avond.'

FBC Agenda
Het FBC Netwerkontbijt op dinsdag 12 december is het eerstvolgende evenement op de agenda van de Feyenoord Business Club. Zes dagen later staat in het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam het FBC Kerstdiner op het programma.