Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord-FC%20Twente-009

Berghuis, Toornstra en Vilhena in voorselectie Oranje

Steven Berghuis, Jens Toornstra en Tonny Vilhena maken kans op een uitnodiging voor de eerstvolgende WK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal. De drie Feyenoorders zijn door bondscoach Dick Advocaat opgenomen in de voorlopige selectie.

Het gaat om de wedstrijden tegen Frankrijk (donderdag 31 augustus 20:45 uur, Stade de France) en Bulgarije (zondag 3 september 18:00 uur, Amsterdam Arena. Oranje strijdt in de kwalificatiereeks om plaatsing voor het WK van 2018 in Rusland.

Advocaat heeft ook de oud-Feyenoorders Eljero Elia, Bruno Martins Indi, Robin van Persie, Stefan de Vrij en Georginio Wijnaldum opgenomen in de voorlopige selectie.

Marokko
Ook Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat maken kans om voor hun land uit te komen. Beide middenvelders behoren tot de voorlopige selectie van Marokko voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Mali op vrijdag 1 en dinsdag 5 september.

Jong Oranje
Daarnaast zijn meerdere Feyenoorders opgeroepen voor de jeugdselecties van het Nederlands elftal. Justin Bijlow, Kevin Diks, Jerry St. Juste en Jari Schuurman mogen hopen op een uitverkiezing voor Jong Oranje, terwijl Mo El Hankouri tot de voorselectie van Oranje Onder 20 behoort. Dylan Vente, Jordy Wehrmann en Tyrell Malacia zitten bij de voorselectie van Oranje Onder 19.