Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
1612201140_UITING%20BENEFIET%20WEBSITE

Benefietwedstrijd in De Kuip: ben jij erbij?

Over exact een maand, op woensdag 22 maart om 20:15 uur, speelt Feyenoord in De Kuip de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht. De opbrengst van dit duel gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis, dat het geld zal gebruiken om extra onderzoek te doen naar sikkelcelziekte.

Omdat alle overige thuiswedstrijden van dit seizoen zijn uitverkocht, is de benefietwedstrijd het enige duel waarvoor nog kaarten verkrijgbaar zijn. Wil jij Feyenoord in actie zien tegen FC Dordrecht en tegelijkertijd het goede doel steunen? Kaarten kosten slechts € 10,- en zijn te koop via de online ticketshop van Feyenoord. Er kan een ongelimiteerd aantal kaarten worden gekocht. Seizoenkaarten zijn bij dit duel niet geldig.

Sikkelcelziekte
Sikkelcelziekte is een ernstige chronische bloedziekte die gekenmerkt wordt door hevige bloedarmoede en het optreden van periodieke aanvallen, sikkelcelcrisen genaamd. De ziekte veroorzaakt na verloop van tijd ernstige achteruitgang van de organen. Mensen met sikkelcelziekte worden gemiddeld slechts 45 jaar oud.