Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
kampioen_#feyenoordkampioen_websitevisual

Beleef het kampioenschap maximaal via FeyenoordKampioen.nl

Feyenoord is landskampioen van het seizoen 2016-2017! Speciaal voor alle supporters die niets willen missen van het kampioensfeest in De Kuip, de huldiging op de Coolsingel en alle andere festiviteiten heeft de club een speciale website gelanceerd: www.feyenoordkampioen.nl.

Via www.feyenoordkampioen.nl is vanaf kort na het laatste fluitsignaal van Feyenoord – Heracles Almelo alles rondom de vijftiende landstitel uit de clubhistorie te volgen. Wie het kampioenschap maximaal wil beleven, kan zelf schakelen tussen diverse live videostreams op de website, waar ook talloze video's, foto's en de social livestream te vinden (zullen) zijn. 

Zo worden zondag vanaf 16:30 uur live beelden uitgezonden van de schaaluitreiking en het feest in De Kuip. Een dag later is vanaf 10:00 uur een urenlange live uitzending te zien van de huldiging op de Coolsingel. Ook is het mogelijk om via een livestream te bekijken hoe druk het is in/rond de Hofpleinfontein, terwijl je voor de beste beelden van de supportersvreugde het kanaal Snapchat Story kunt volgen. Wie maandag niet op de Coolsingel is, kan het best de 360 graden livestream bekijken. Kijk rond en voel je tóch onderdeel van het feest!  

Naast de live beelden vind je op www.feyenoordkampioen.nl ook vele korte video’s rondom het kampioenschap, die zijn gemaakt door meerdere camerateams in De Kuip en het centrum van Rotterdam. De social wall biedt je een overzicht van alle berichten die via de Feyenoord-accounts zijn geplaatst onder de hashtag #FeyenoordKampioen.

Voor wie geen genoeg krijgt van de kampioensvreugde: alle video’s, foto’s en berichten zijn ook na het kampioenschap nog dagenlang terug te kijken. De speciale website wordt daarnaast als 'digitaal museumstuk' toegevoegd aan de reguliere website. Van zondag tot en met dinsdag is de reguliere website te bezoeken via de button rechts bovenaan op www.feyenoordkampioen.nl.