Fanshop
Fanshop

Beleef een avondwedstrijd in De Kuip!

Van de zeven resterende wedstrijden in de Eredivisie speelt Feyenoord er nog vier in de eigen Kuip. Drie van die thuisduels vinden plaats op zaterdagavond. Te beginnen met aanstaande zaterdag 19 maart, wanneer De Graafschap vanaf 19:45 uur de tegenstander is van de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Wil jij een avondwedstrijd beleven in De Kuip en Feyenoord steunen in de strijd om de belangrijke derde plaats? Kom dan naar Feyenoord - De Graafschap. Voor het duel met de ‘Superboeren’ zijn nog kaarten beschikbaar. Er is geen clubkaart nodig om een kaartje te kopen en er zit geen limiet aan het aantal kaarten dat je kunt kopen. Kaarten zijn te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Passe-partout
Wil je niet alleen het duel met De Graafschap bijwonen, maar ook twee andere duels op zaterdagavond, tegen Excelsior (2 april, 20:45 uur) en FC Groningen (16 april, 19:45 uur)? Het is mogelijk om voor de drie komende thuiswedstrijden een passe-partout aan te schaffen. Daarmee ben je goedkoper uit dan wanneer je drie losse kaartjes koopt voor die duels.

De passe-partouts zijn alleen online verkrijgbaar, via www.feyenoord.nl/ticketshop. Voor het aanschaffen van een passe-partout geldt geen clubkaartverplichting, terwijl het voor supporters mogelijk is om meerdere passe-partouts per persoon aan te schaffen. Alle informatie over de beschikbare vakken en prijzen vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.