Fanshop
Fanshop
feysoc

Belangrijke informatie voor bezoekers Feyenoord – Real Sociedad

Feyenoord speelt aanstaande zaterdag om 14:30 uur de traditionele openingswedstrijd van het seizoen in De Kuip. Het Spaanse Real Sociedad is de tegenstander van de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. Kom jij zaterdag naar het stadion? Lees dan onderstaand de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie.

Kom op tijd naar De Kuip!
Feyenoord verwacht voor de openingswedstrijd tegen Real Sociedad grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De toegangspoorten van het stadion gaan om 13:00 uur open, anderhalf uur voor de aftrap. Een aantal poorten van het stadion gaat eerder open om supporters de kans te geven om op de foto te gaan met de kampioensschaal.

Geen extra trams naar De Kuip
In verband met het evenement Rotterdam Unlimited rijden er in het centrum van de stad geen trams, terwijl er in tegenstelling tot andere thuiswedstrijden van Feyenoord ook geen extra trams richting De Kuip rijden. Feyenoord adviseert bezoekers van de openingswedstrijd die met het openbaar vervoer reizen om zoveel als mogelijk met de trein naar het stadion te komen. Deze stopt op station Rotterdam Stadion. Kijk op www.ns.nl voor het meest actuele reisadvies en/of eventuele vertragingen. Feyenoord adviseert alle bezoekers van de openingswedstrijd om zowel tijdens de heen- als terugreis het centrum van Rotterdam in verband met de verwachte drukte zoveel als mogelijk te mijden.

Bussen vanaf P+R Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanwege de openstelling van het achterliggende terrein is hier zaterdag extra parkeergelegenheid beschikbaar. Vanaf het parkeerterrein worden bussen ingezet voor vervoer naar De Kuip, waarmee op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis gereisd kan worden. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Extra fietsenstalling op P8
Voor bezoekers die zaterdag (deels) per fiets naar het stadion reizen, wordt op P8 een extra fietsenstalling geplaatst waar de fietsen tijdens de wedstrijd gestald kunnen worden.

Op de foto met de schaal
Bezoekers van de openingswedstrijd kunnen zaterdag op de foto met de vorig seizoen veroverde kampioensschaal. Alle supporters met een geldige wedstrijdkaart hebben via poort 26 tot en met 33 toegang tot de gele zijde van De Kuip, waar je tussen 12:00 en 14:15 uur de mogelijkheid hebt om jezelf te vereeuwigen met de schaal. Vanaf 13:00 uur gaan alle hekken in het stadion open en is het mogelijk om naar je eigen vak te lopen.

Wil je op de foto met de schaal, dan adviseren we je om bijtijds naar De Kuip te komen. Feyenoord kan niet garanderen dat alle supporters zaterdag op de foto kunnen met de schaal. Vanaf de week na de openingswedstrijd zal de schaal tentoongesteld worden in het Feyenoord Museum.

Vrije verkoop
Heb je nog geen kaart voor de openingswedstrijd? Voor Feyenoord – Real Sociedad geldt een vrije verkoop, wat betekent dat er per supporter maximaal vier kaarten gekocht kunnen worden. Seizoenkaarthouders 2017-2018 hebben automatisch toegang tot dit duel en hoeven dus geen kaart te kopen. Kaarten zijn direct te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Feyenoord wenst alle supporters een prettige reis en een plezierige middag in De Kuip toe!