Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_0265

Bas van Heezik (Roompot Vakanties) winnaar van de LinkedIn actie

Feyenoord is actief op LinkedIn en dat heeft zijn effect. In de maand mei mocht Feyenoord haar 11.000e volger verwelkomen. Reden genoeg voor een speciale actie om onze volgers te bedanken!

Onze LinkedIn volgers konden zich inschrijven om kans te maken op een zeer bijzondere prijs: een gesigneerd Feyenoord-shirt en dan ook nog uitgereikt op het ‘heilige’ gras. Vanuit de inschrijvingen werd Bas van Heezik van Roompot Vakanties de gelukkige winnaar. Hij nam op woensdag 22 juni dan ook maar wat graag het gesigneerde shirt uit handen van Manager Sales Dennis van Keulen in ontvangst. Naast LinkedIn volger van Feyenoord is Van Heezik al jaren een trouwe supporter van onze mooie club en met regelmaat in De Kuip te vinden. Van Heezik verklapte zelfs Feyenoord in Europa te volgen. De bevestiging dat het shirt in goede handen terecht is gekomen.

Feyenoord feliciteert Bas van Heezik van harte met zijn prijs en dankt al haar LinkedIn volgers voor het deelnemen aan deze actie! Volg Feyenoord op LinkedIn, deel onze berichten en reageer snel bij een volgende actie!