Fanshop
Fanshop

Avondwedstrijd tegen Heerenveen in uitverkochte Kuip

Feyenoord kan donderdagavond in de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen, die om 20.45 uur begint, rekenen op de steun van een uitverkochte Kuip. De laatste kaarten voor het duel met de Friezen werden woensdagmiddag verkocht.

Het is de vijftiende wedstrijd op rij dat De Kuip is uitverkocht bij een thuiswedstrijd van Feyenoord. Die fraaie reeks begon met de vriendschappelijke wedstrijd tegen Southampton op 23 juli 2015. Daarna werden ook de oefenwedstrijd tegen Olympiakos, de negen thuiswedstrijden in de Eredivisie en de bekerduels met PEC Zwolle, Ajax en Willem II in een vol stadion gespeeld. Dat ook het duel met Heerenveen is uitverkocht, is opnieuw een bewijs van de onvoorwaardelijke trouw en steun van het legioen. 

viagogo
Voor seizoenkaarthouders is het mogelijk om hun seizoenkaart via viagogo te koop aan te bieden voor het duel met Heerenveen. Meer informatie hierover vind je op www.viagogo.nl/feyenoord

Feyenoord-Roda JC
Dat er een zestiende wedstrijd aan deze reeks wordt toegevoegd, staat al vast. Voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen ADO Den Haag is al weken geen kaart meer te krijgen. Het eerstvolgende thuisduel vindt plaats op zondag 21 februari (16.45 uur), wanneer Roda JC naar De Kuip komt. Wil je je verzekeren van een plaats in het stadion? Kaarten zijn te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop. Er is geen clubkaartverplichting.