Fanshop
Fanshop
20140301_app_nb

Alles binnen handbereik met vernieuwde Feyenoord App

De officiële Feyenoord App is volledig vernieuwd. In de nieuwe versie van de digitale dienst van de club is onder meer het laatste nieuws en uitgebreide club- en wedstrijdinformatie te vinden, terwijl de App tevens is uitgebreid met de mogelijkheid om wedstrijden live te volgen of zelfs te bekijken. De Feyenoord App is vanaf vandaag (zaterdag) gratis te downloaden in de App store, voor zowel de iPad en de iPhone als voor alle Android-toestellen en tablets.

De vernieuwde Feyenoord App is evenals de overige officiële mediakanalen van de club volledig vormgegeven volgens de nieuwe huisstijl, wat de App een herkenbare uitstraling geeft. Ten opzichte van de vorige versie van de App is de huidige overzichtelijker, uitgebreider en sneller. Met het laatste nieuws, uitgebreide club- en spelersinformatie en een volledig overzicht van de wedstrijden en resultaten biedt de App alles over Feyenoord binnen handbereik, ook onderweg of op afstand. Bovendien wordt de App in de toekomst verder ontwikkeld tot een handige service tool voor supporters, met meer en uitgebreidere mogelijkheden.

Een extra toevoeging aan de Feyenoord App is de mogelijkheid om alle wedstrijden live te volgen of zelfs te bekijken. Handig voor wie niet aanwezig kan zijn in het stadion en niet in de gelegenheid is om de wedstrijd op televisie te volgen. Deze exclusieve dienst wordt aangeboden in samenwerking met Clubmobiel, dat voor gebruik hiervan twee verschillende abonnementen aanbiedt. Specifieke informatie over de abonnementen is hieronder te lezen.

Premium-abonnement
Een Premium-abonnement is verkrijgbaar voor 0,89 euro per maand. Hiermee ontvang je live pushberichten met een video van het laatst gescoorde doelpunt en heb je exclusief toegang tot de samenvatting, video’s en wedstrijdstatistieken.

Live-abonnement
Met een Live-abonnement bekijk je alle wedstrijden van Feyenoord live, voor een bedrag van 9,99 euro per maand. Deze dienst biedt verder als eerste de samenvatting, exclusieve video’s, interviews, uitgebreide wedstrijdstatistieken en details, en dit alles met uitstekende snelheid en vlijmscherpe beelden.

Introductie actie: Nu LIVE voor 9,99 euro tot het einde van dit seizoen
Ter introductie krijgen alle Feyenoord-supporters nu tijdelijk het LIVE abonnement met alle thuis- en uitwedstrijden aangeboden voor slechts 9,99 euro tot het einde van het seizoen. Kijk voor meer informatie over deze actie en over de vernieuwde Feyenoord App op www.feyenoord.nl/app