Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Alle kaarten voor stadsderby geclaimd

Seizoenkaarthouders hebben alle beschikbare kaarten geclaimd voor de stadsderby tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam van komende zondag. De Kuip, die dan voor een derde gevuld mag worden, is daarmee ‘’uitverkocht’.

Vanaf maandag 18:00 uur kregen alle seizoenkaarthouders de mogelijkheid om een kaart te claimen voor Feyenoord – Sparta. Nog dezelfde avond was er geen beschikbaarheid meer. Indien de huidige maatregelen en aantallen ook gelden bij Feyenoords volgende thuiswedstrijd (tegen SC Cambuur, zondag 20 februari), dan krijgen seizoenkaarthouders die nu geen kaart hebben geclaimd voorrang.

Hoewel Feyenoord liever meer supporters had kunnen toelaten, is de club blij met de terugkeer van het legioen in De Kuip. Ook spelers en staf kijken er reikhalzend naar uit weer voor publiek te kunnen spelen, nadat de stadions half november op slot gingen vanwege coronamaatregelen.

Feyenoord – Sparta begint zondag om 12:15 uur. Later deze week volgt op deze website nog een bericht met bezoekersinformatie die relevant is voor supporters met een toegangskaart.

  • #feyspa