Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Alle kaarten voor Feyenoord – FC Union Berlin verkocht

De Europese thuiswedstrijd tegen FC Union Berlin van donderdagavond wordt gespeeld in een volle Kuip. De laatste kaarten voor het duel met de Duitsers in de Europa Conference League werden woensdagavond verkocht.

Veel steun dus in eigen stadion van het legioen voor het team van trainer Arne Slot, dat de goede start in de groepsfase van het toernooi een passend vervolg hoopt te geven. De aftrap is donderdag om 18:45 uur.

Voorprogramma
Supporters met een kaart kunnen donderdag al vroeg het stadion in, waar net als tegen Slavia Praag het voorprogramma ‘Legioenzaal Outdoor’ wordt georganiseerd. De poorten gaan om 15:45 uur open. Vanaf die tijd kunnen alle supporters met een wedstrijdticket naar binnen via de poorten 26 t/m 33. Om 16:15 uur openen alle poorten van het stadion en is de toegang ook elders mogelijk. Alle info over het voorprogramma met diverse optredens vind je hier.

Thuiswedstrijden in 2021
Dit jaar nog (vaker) naar De Kuip? Alle thuiswedstrijden tot de winterstop (met uitzondering van de Klassieker op 19 december) zijn inmiddels in de verkoop. Het gaat om de duels met AZ, PEC Zwolle, Heracles en Fortuna Sittard en alle supporters kunnen kaarten bestellen! Klik hier om direct naar de Online Ticketshop te gaan.

  • #feyfcu