Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Al 15.000 Feyenoorders verlengden seizoenkaart

Binnen twee weken hebben ruim 15.000 Feyenoord-supporters hun seizoenkaart verlengd. Vanaf maandag 7 juni was het voor hen mogelijk hun vaste plek ook voor komend seizoen vast te leggen en zondag tikte de teller de 15.000 aan. Een prachtig aantal in korte tijd en Feyenoord hoopt dat nog veel seizoenkaarthouders dit voorbeeld volgen.

Vorige week kwam er al meer goed nieuws met betrekking tot stadionbezoek komend seizoen. Het kabinet liet weten dat er bij aanvang van het nieuwe seizoen weer 100% capaciteit is toegestaan in de stadions, zij het nog wel op basis van vaccinatie- en testbewijzen. Desondanks een geweldig bericht voor alle voetballiefhebbers, na een seizoen waarin door de coronacrisis nauwelijks publiek welkom was bij wedstrijden. Meer informatie over het vooruitzicht van volle stadions bij de competitiestart vind je hier.

Dat het verlangen om weer naar het stadion te gaan ook bij het legioen groot is, blijkt wel uit het feit dat er binnen twee weken al zoveel seizoenkaarten werden verlengd. We komen weer samen! Jij ook? Verleng dan nu jouw seizoenkaart voor 2021-2022! De voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders, waarbij hun eigen plaats gereserveerd is, loopt tot en met donderdag 8 juli.

Verleng nu!

Alle details over de verschillende fases na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders en aanvullende informatie over de seizoenkaart 2021-2022 vind je op deze pagina.