Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
ronnie%20flex%20-%20door%20athlynn%20vrolijk

Aftellen tot Kameraadjes Voetbalfeest 2016: Ronnie Flex

Nog even en dan is het zo ver: het Kameraadjes Voetbalfeest 2016. Een grandioze dag met duizenden Kameraadjes, de spelers van Feyenoord en verschillende topartiesten. In aanloop naar maandag 28 maart, de dag van het feest, blikken we op deze plek vooruit op wat komen gaat en lichten we een van de topacts uit die het feest onvergetelijk gaan maken. Deze keer: Ronnie Flex.

Als je nog niet van hem gehoord hebt, dan moet je bijna wel onder een steen leven: Ronnie Flex.  Hij is dé Nederlandse rapsensatie van dit moment en is met nummers ‘Niemand’, ‘Wij zijn Altijd’ en ‘Niet omdat het moet’ niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Ronnie, wiens echte naam Ronell is, begon al op zijn dertiende met het schrijven van raps en het produceren van beats. Door samen te werken met onder meer Gers Pardoel, Diggy Dex en Yellow Claw maakte de jonge rapper zijn eerste meters in de grote muziekwereld. Door zijn steeds groter wordende bekendheid werd Ronnie Flex ook uitgenodigd om mee te doen aan het programma ‘Expeditie Robinson’, waardoor hij een aantal weken met andere bekende Nederlanders op een onbewoond eiland mocht verblijven. Leuk weetje: Ronnie is geboren Capelle aan de IJssel, vlakbij Rotterdam. Hij is dan ook een echte Feyenoord-fan!

Iedereen is welkom!
Of je nu 0 jaar bent of 14 jaar, en of je nu wel of geen lid bent van de Feyenoord Juniorclub, iedereen is welkom. Alle Kameraadjes kunnen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Als je je nu aanmeldt, betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 7,50 én ontvang je een gratis kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Aanmelden kan hier