Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Aftellen tot Kameraadjes Voetbalfeest 2016: de BZT Band

Nog even en dan is het zo ver: het Kameraadjes Voetbalfeest 2016. Een grandioze dag met duizenden Kameraadjes, de spelers van Feyenoord en verschillende topartiesten. In aanloop naar maandag 28 maart, de dag van het feest, blikken we op deze plek vooruit op wat komen gaat en lichten we een van de topacts uit die het feest onvergetelijk gaan maken. Deze keer: de BZT Band.

Er zijn maar weinig kinderen die ze niet kennen: de BZT Band! Iedere zaterdagmiddag zijn ze op televisie bij Zapp te zien en vooral te horen in de BZT-show met Jetske  en Pepijn.  De band staat iedere keer weer garant voor een feestje en het muzikale gezelschap staat sinds kort ook in de theaters met hun debuutprogramma ‘De BZT Band Live’. De bandleden zijn dikke vrienden en spelen samen pop-, funk-, en hiphopnummers die bekend zijn van radio en televisie en makkelijk meegezongen kunnen worden. De band speelt niet alleen vol passie op hun eigen instrumenten, maar  ook op broodtrommels, grote emmers of gewoon met hun blote handen. Nog een leuk weetje over de BZT Band: de bandleden zijn naast fantastische muzikanten ook allemaal muziekdocent!

Iedereen is welkom!

Of je nu 0 jaar bent of 14 jaar, en of je nu wel of geen lid bent van de Feyenoord Juniorclub, iedereen is welkom. Alle Kameraadjes kunnen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Als je je nu aanmeldt, betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 7,50 én ontvang je een gratis kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Aanmelden kan hier.