Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
nieuwe%20spelers3

Aanwinsten in wedstrijdtenue op fotopersdag

Feyenoords kersverse aanwinsten Luke Wilkshire en Bilal Basaçikoglu hebben zich donderdagmiddag voor het eerst volledig in het Feyenoord-tenue gehesen, vanwege de fotopersdag in De Kuip. Hier kregen fotografen van Feyenoords eigen clubmedia en van diverse kranten en tijdschriften de mogelijkheid om de selectiefoto van Feyenoord voor dit seizoen te maken, evenals portretten van alle spelers, trainers en begeleiders. Deze foto’s zullen onder meer gebruikt worden voor diverse presentatiegidsen die in de aanloop naar de start van de Eredivisie zullen verschijnen.

Naast een officiële selectiefoto werd er ook een foto gemaakt van de selectie samen met Feyenoords mascotte Coentje. Deze foto zal als poster terug te vinden zijn in de eerstvolgende Kameraadjes Krant, die in september van dit jaar verschijnt en opgestuurd wordt naar alle leden van Feyenoords Juniorclub.

Aansluitend aan de selectiefoto stelden alle spelers zich aan de rand van het veld op, zodat de aanwezige fotografen de kans kregen om een portretfoto te schieten. Hoewel sommige spelers moeite hadden om hun gezicht in de plooi te houden, was uiteindelijk iedereen keurig vastgelegd op de gevoelige plaat. In totaal gingen er 27 spelers op de foto.