Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Plattegrond%20regio%20Rotterdam

Route- en parkeerinformatie Nederland - Moldavië

Route en parkeren I.v.m. de verwachte drukte vragen wij uw aandacht voor de volgende zaken: - Vertrek op tijd en houd rekening met een langere reistijd. - Indien u in het bezit bent van een
Route en parkeren
I.v.m. de verwachte drukte vragen wij uw aandacht voor de volgende zaken:
- Vertrek op tijd en houd rekening met een langere reistijd.
- Indien u in het bezit bent van een parkeerkaart P1 t/m P6: schakel uw navigatie apparatuur uit en houd de routes op de achterzijde aan!
- Kijk voor werkzaamheden op uw route op www.vananaarbeter.nl
- Indien u niet in het bezit bent van een parkeerkaart adviseren wij u gebruik te maken van het openbaar vervoer. Controleer wel op voorhand hoe laat uw laatste trein teruggaat.

Informatie voor parkeerkaarthouders

Personen in het bezit van een parkeerkaart P1, P2, P6:
Neem op de A16 afslag 24 Feijenoord. Volg de aanwijzingen IJsselmonde Feijenoord Havens 1000-1200 en vervolgens de borden naar de parkeerterreinen.

Personen in het bezit van een parkeerkaart P3/4, P5:
Neem op de A16 afslag 25 Capelle a/d IJssel (neem NIET afslag 24!). Volg de afslag Rotterdam Centrum en na 300 meter de borden P-De KUIP gaan volgen. Deze weg gaat over in de Maasboulevard die vervolgens weer over gaat in Boompjes. Ga bij de stoplichten links de Erasmusbrug op. Aan het eind van de Erasmusbrug links sorteren om vervolgens bij de stoplichten links de Laan op Zuid op te rijden. Blijf deze weg volgen en rij vervolgens het Varkenoordseviaduct over (volg de borden P1 t/m P6). Ga bij de verkeerslichten linksaf voor P5 en rechtdoor voor P3/4. Neem de eerste afslag om P3/4 op te rijden.

Informatie voor niet-parkeerkaarthouders

Personen niet in het bezit van een parkeerkaart:
De personen die niet in het bezit van een parkeerkaart kunnen in de voorverkoop een parkeerkaart aanschaffen voor parkeerterrein Beverwaard. Dit kan via de link https://knvb.voetbalticket-shop.nl/web/show/id=124391. Op de wedstrijddag zijn er in de directe omgeving van Stadion Feijenoord geen parkeerkaarten te koop. Op parkeerterrein Beverwaard en bij het parkeerterrein van Ahoy zijn er wel parkeerkaarten te koop. U zult door middel van de digitale tekstborden worden verwezen richting deze parkeerterreinen.

Gegevens voor het navigatiesysteem:
Adres parkeerterrein Beverwaard: Charles Binghamweg.
Adres parkeerterrein Ahoy: Ahoyweg.

NOOT: WIJ ADVISEREN U OM NIET DE AFRIT 24 (FEIJENOORD) OP DE A-16 TE NEMEN INDIEN U NIET IN HET BEZIT BENT VAN EEN PARKEERKAART VOOR P1, P2 EN P6. (In verband met de verwachte grote drukte)


OPENBAAR VERVOER


Stadion Feijenoord is op meerdere manieren goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vanaf Centraal Station Rotterdam:
o Vanaf Rotterdam CS en station Dordrecht is er vanaf 18.00 uur een treinpendel naar Station “Stadion”. Naast de reguliere treinen worden hiervoor extra treinen ingezet.
o Tramlijn 23/29 richting Beverwaard – uitstappen bij halte Stadion Feijenoord

Vanaf Zuidplein:
o Metro richting Centraal Station – bij station Wilheminaplein overstappen op tramlijn 23 – uitstappen bij halte Stadion Feijenoord

Vanaf P+R Slinge:
o Metro richting Centraal Station – bij station Wilheminaplein overstappen op tramlijn 23 – uitstappen bij halte Stadion Feijenoord

Vanaf Station Lombardijen:
o Tramlijn 2 richting Charlois – uitstappen bij halte Beukendaal, ca. 5 minuten lopen

Vervoerbewijs
Reist u met de bus of tram dan heeft u een OV-chipkaart nodig. Voor meer informatie over de OV-Chipkaart zie www.ret.nl.

Touring cars
Touring cars kunnen gratis parkeren op loopafstand van Stadion Feijenoord. Rijdt van de A16 naar de A15 (richting Europoort). Neem op het Vaanplein afslag Zuidplein/Ahoy. Op de Vaanweg neemt u de eerste afslag rechts, Victor Hugoweg. Nadat u rechtsaf bent gegaan komt u bij een driesprong. Hier slaat u weer rechtsaf, dit is de Spinozaweg. Op de Spinozaweg neemt u de derde afslag links, de Molenvliet. De Molenvliet gaat over in de Colosseumweg, alwaar u de touring car op aanwijzing gratis kan parkeren.