Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
_DP_5688

Lunch met bakkie op het veld

Gedurende de maand september kunt u profiteren van de actie ‘Lunch met bakkie op het veld’. Een uitgelezen kans om uzelf en uw gasten te trakteren op een onvergetelijke lunch. U reserveert een 2-gange
Gedurende de maand september kunt u profiteren van de actie ‘Lunch met bakkie op het veld’. Een uitgelezen kans om uzelf en uw gasten te trakteren op een onvergetelijke lunch. U reserveert een 2-gangen lunchmenu voor minimaal twee personen in De Kuip Eten en Drinken en na afloop bezoekt u via de spelerstunnel en ‘de klep’ het heilige gras. Het enige wat u moet doen is uiterlijk een dag van te voren reserveren en doorgeven dat u gebruik maakt van de ‘Lunch met bakkie op het veld’.
De rest gaat vanzelf. U wordt door een medewerker van Feyenoord na de lunch netjes opgehaald en begeleid naar het veld. Ter plekke wordt dit onvergetelijke moment vastgelegd. De foto sturen we u al de volgende dag per e-mail toe. Als dank voor uw bezoek ontvangen u en uw gasten bovendien nog een klein presentje.

De reservering maakt u telefonisch via 010-4929432, per mail [email protected] of via de site www.dekuipetenendrinken.nl onder vermelding van ‘Lunch met bakkie op het veld’. De actie loopt van 1 t/m 30 september, van maandag t/m vrijdag.