Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20120809_kuip_kk

Nieuwe hospitalityruimte in aanbouw

Tijdens het afgelopen seizoen is gebleken dat de capaciteit van de hospitalityruimtes in het Maasgebouw op wedstrijddagen niet altijd toereikend is. Daarom wordt bin

Tijdens het afgelopen seizoen is gebleken dat de capaciteit van de hospitalityruimtes in het Maasgebouw op wedstrijddagen niet altijd toereikend is. Daarom wordt binnenkort een nieuwe Hospitality Lounge naast het Maasgebouw gerealiseerd, die ruimte biedt aan stoelhouders van het luxe vak KK. De Hospitality Lounge wordt luxe ingericht met o.a. een gezellige bar en mooi meubilair. De verwachting is dat de Lounge bij de eerste thuiswedstrijd op 18 augustus a.s. gereed is. De capaciteit van de ruimte wordt circa 500 personen, waarbij de mogelijkheid bestaat om de zaal in een later stadium verder uit te breiden met een extra verdieping. Buiten de wedstrijden om is deze ruimte te huur voor bijvoorbeeld presentaties, personeelsborrels en –feesten of vergaderingen. Uiteraard kunt gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk. Hiermee komt het aantal zalen in De Kuip Congres- en Evenementencentrum op 12. Bent u nieuwsgierig naar deze ruimte? Neemt u dan voor een bezichtiging of reservering contact op met afdeling Sales, tel. 010-4929455, of stuur een mail naar [email protected].

Heeft u interesse in het afnemen van stoelen op vak KK inclusief toegang tot de nieuwe Hospitality Lounge, kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op met telefoonnummer 010-2918902 of per e-mail [email protected].