Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Publiekscatering

Historische Feyenoord-shirts sieren nieuwe betaalmunten

Het voetbalseizoen 2013-2014 staat voor de deur. En een nieuw seizoen betekent: nieuwe betaalmunten. Dit seizoen is gekozen voor diverse Feyenoord-shirts, uit zowel heden als verleden.

Het voetbalseizoen 2013-2014 staat voor de deur. En een nieuw seizoen betekent: nieuwe betaalmunten. Waar het afgelopen voetbaljaar data van legendarische Feyenoord-wedstrijden op de munten prijkten, is dit seizoen gekozen voor diverse Feyenoord-shirts: het huidige tenue, maar ook tricots uit het verleden. 


De nieuwe munten zijn voor het eerst verkrijgbaar tijdens de Open Dag. Wie nog oude munten heeft, kan deze tot 31 december 2013 omruilen voor nieuwe munten. Dat kan tot en met 1 september 2013 op wedstrijddagen bij de bemande muntenkassa’s rondom het Stadion. Ook is het omruilen van munten tot en met 31 december 2013 op wedstrijddagen mogelijk bij de omruilpunten naast poort 24 en poort 52. Het omruilen van je munten is mogelijk tot uiterlijk een half uur na de wedstrijd. Meer informatie en een plattegrond met de exacte omruillocaties vind je hier


Ben je benieuwd naar de nieuwe betaalmunten? Op onze Facebook-pagina vind je een sneak preview van het ontwerp. Laat daar ook meteen weten wat je het mooiste shirt uit de Feyenoord-historie vindt. En like natuurlijk ook even onze pagina!