RANGERS PROBLEEMLOOS LANGS LIVINGSTON

Mocht Livingston nog enige hoop hebben gehad om de tweede plaats van Rangers in gevaar te brengen, dan is die hoop na zaterdag vervlogen. De ploeg uit Glasgow bleek op Ibrox Park immers veel te sterk voor de promovendus: 3-0. In de eerste 45 minuten maakte Rangers indruk, door in hoog tempo een flink aantal kansen te creëren. In de openingsfase kreeg Shota Arveladze de grootste kansen, maar doelman Nick Culkin redde op de eerste poging.
Oscar Rubio assisteerde zijn doelman vervolgens bij de tweede inzet van de Georgiër. Na dertig minuten kwam Rangers op de verdiende 1-0. Stephen Hughes stuurde Tore Andre Flo weg, waarna de Noor zijn vijftiende competitietreffer maakte. Nog voor rust verdubbelde Claudio Caniggia de voorsprong. De Argentijn scoorde op aangeven van Ronald de Boer. In de tweede helft speelde Rangers in een lager tempo. Een late treffer van Caniggia zorgde voor de 3-0 eindstand.