‘BIG PETE’ HEKELT WISSELVALLIGHEID

‘Onze kansen op het kampioenschap zijn bijna gedaan’, beaamde Pierre van Hooijdonk na het 1-1 gelijkspel tegen NAC. ‘Negen punten achterstand is veel. Het is voor de tweede helft van de competitie belangrijker om de wisselvalligheid uit de ploeg te halen’, sprak de lange aanvaller die in Breda nagenoeg een thuiswedstrijd speelde.
Volgens de aanvaller had Feyenoord het puntenverlies geheel aan zichzelf te wijten. ‘In de beginfase hebben we enkele goede kansen op de 2-0, alleen we beslissen de wedstrijd niet. Dat is typerend voor onze wisselvalligheid. Daardoor gaan we knoeien op het eind. En natuurlijk, in de tweede helft kwamen de ballen van NAC wel aan. Ja, dan gaat er uiteindelijk wel eentje in’, vertelde Van Hooijdonk vlak voordat hij in de bus stapte terug naar Rotterdam.