ARSENAL EN VAN BRONCKHORST ONTSNAPPEN

Met een prachtig doelpunt van Thierry Henry vijf minuten voor tijd heeft Arsenal de koppositie in de Engelse Premiership weten te behouden. Promovendus West Bromwich Albion werd met 2-1 in eigen huis verslagen. Voor Giovanni van Bronckhorst was de wedstrijd dubbel feest, want de oud-Feyenoorder lijkt een basisplek te hebben afgedwongen in het sterrenteam van coach Wenger.
Van Bronckhorst speelde een goede wedstrijd, maar trainer Wenger liet de middenvelder niet het hele duel staan. In de 67ste minuut werd Van Bronckhorst vervangen door de Fransman Pires. De stand was op dat moment 1-1, na doelpunten van Dichio voor de thuisploeg en Jeffers van Arsenal. Van Bronckhorst moest dus van de bank aanschouwen hoe Henry net voor tijd met een vlammend schot de zege mee naar Londen nam.