CELTIC HAALT IN SLOTFASE UIT TEGEN KILMARNOCK

Celtic toonde de echte kwaliteiten tegen Kilmarnock pas in de slotfase. Nadat de ploeg van aanvaller Henrik Larsson lange tijd met 0-1 voorstond, scoorde Celtic in de laatste twintig minuten nog vier keer: 0-5 eindstand. Larsson kwam niet tot scoren, maar gaf wel de assist waaruit Chris Sutton 0-3 scoorde. Sutton was met zijn drie doelpunten de man van de wedstrijd.
Twee van zijn doelpunten, de eerste en de laatste, scoorde Sutton van de strafschopstip. Een kopbal van John Hartson zorgde in de zeventigste minuut voor de 0-2. Daarmee was het verzet van Kilmarnock gebroken. Doelpunten van Sutton, Maloney en weer Sutton bezegelden het lot van de thuisploeg. Het Partizan Belgrado van Tomasz Rzasa won eenvoudig van Zeta Golubovci: 3-0. De zege bracht Partizan de gedeelde eerste plaats naast Rode Ster Belgrado. De ploeg van Rzasa heeft echter wel een wedstrijd meer gespeeld. Rzasa kwam tegen Zeta zelf niet in actie. Ilic zorgde voor rust voor de 1-0. Na rust zorgden Savic en Iliev voor de 3-0 eindstand.