TOMASSON EN KALOU BEWIJZEN HUN WAARDE

Jon Dahl Tomasson bewees zijn waarde voor AC Milan in de competitiekraker tegen Juventus: 1-1. De oud-Feyenoorder scoorde na 65 minuten voetbal de 1-0. Lange tijd leek het erop dat dit de winnende treffer zou worden, totdat Marco Di Vaio vijf minuten voor tijd toesloeg namens Juventus: 1-1. Tomasson startte in de basiself. Door het gelijkspel blijven beide ploegen gedeeld aan de leiding.
Bonaventure Kalou steekt in blakende vorm. In de met 0-3 gewonnen wedstrijd tegen Toulouse bewees de Ivoriaan dat nog maar eens. Hij scoorde het tweede doelpunt. Afgelopen week scoorde Kalou ook al tegen Rennes waarmee hij Auxerre persoonlijk naar de volgende ronde van Franse beker schoot. Vanavond kwam Auxerre op voorsprong via een eigen doelpunt van Da Silva. Philippe Violeau scoorde vlak voor tijd de 0-3. Kalou kreeg nog wel de gele kaart.