VAN HOOIJDONK MOET GENOEGEN NEMEN MET GELIJKSPEL

Pierre van Hooijdonk kwam bij Fenerbahçe niet tot scoren. De oud-Feyenoorder moest genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel tegen het laaggeklasseerde Sebatspor. Van Hooijdonk was nog wel gevaarlijk uit een vrije trap, maar zijn inzet werd gered. Sebatspor kwam via Erman Özgür op voorsprong. Nog voor rust bepaalde Tuncay de einduitslag op 1-1. Fenerbahçe verzuimt door het gelijkspel in te lopen op koploper Besiktas.
Barcelona en Real Sociedad bekoorden de toeschouwers met een waar spektakelstuk: 3-3. Giovanni van Bronckhorst stond in de basis. Bij Real Sociedad stond Sander Westerveld in het doel. Er waren nog meer vaderlandse invloeden, want het tweede doelpunt van Barcelona werd gemaakt door Marc Overmars. Thiago Motta en Gabri maakten de andere doelpunten voor de bezoekers. Met Julio Cruz op de bank boekte Internazionale een 0-2 zege op Chievo. In de tweede helft scoorden Christian Vieri en Alvaro Recoba voor Inter, dat bijna een uur tegen tien man speelde door de rode kaart van Luca Marchegiani. Scheidsrechter Messina deelde zeven gele kaarten uit in het duel.