BARCELONA BOEKT KRAPPE OVERWINNING OP BETIS

Het Barcelona van Giovanni van Bronckhorst boekte een zwaarbevochten 2-1 thuisoverwinning op Real Betis Sevilla. Met de oud-Feyenoorder in de basis scoorde invaller Patrick Kluivert de 1-0. De Andalusiërs kwamen terug in de wedstrijd via Fernando. Betis-speler Ito kreeg hierna zijn tweede gele kaart. Toch hadden de Catalanen lang nodig om de winnende treffer te maken. De Mexicaan Rafael Marquez kopte acht minuten voor tijd 2-1 binnen.
Auxerre had weinig moeite met Guingamp: 3-0. De ploeg van oud-Feyenoorder Bonaventure Kalou besliste de wedstrijd al in de eerste helft. Man van de wedstrijd Djibril Cissé zorgde na 32 minuten voor de 1-0. Teemu Tainio scoorde nog voor rust de 2-0. Het was weer Cissé die ver in de tweede helft de 3-0 aantekende. Met Tomasz Rzasa op de bank verloor Partizan Belgrado kansloos bij stadgenoot Rode Ster: 3-0. Rode Ster verstevigt haar koppositie, terwijl Partizan al op flinke achterstand staat.