TOMASSON SCHIET DENEMARKEN OP OLD TRAFFORD LANGS ENGELAND

Jon Dahl Tomasson was voor Denemarken de grote man tegen Engeland. De oud-Feyenoorder scoorde acht minuten voor tijd de winnende treffer op Old Trafford: 2-3. Tomasson viel aan het begin van de tweede helft in voor Ebbe Sand. Het was de eerste keer dat Denemarken een voorsprong nam in de oefenwedstrijd, waarin vooral de eerste acht minuten sensationeel waren met liefst drie treffers.
Denemarken kwam al na vijf minuten op achterstand door een fraaie treffer van Wayne Rooney. Drie minuten later scoorde Martin Jorgensen gelijk: 1-1. In de achtste minuut rondde Joe Cole een Engelse counter doeltreffend af: 2-1. Wederom Jorgensen zorgde na een half uur voor de gelijkmaker, ditmaal uit een strafschop. De wedstrijd was hierna lang spannend, waarna invaller Jon Dahl Tomasson Old Trafford in rouw dompelde. Met oud-Feyenoorders Jurek Dudek en Tomasz Rzasa in de basis boekte Polen een zwaarbevochten overwinning op Servië en Montenegro: 4-3. Na de knappe zege op Italië afgelopen week trok Polen fel uit de startblokken in het oefenduel. De Polen kwamen voor rust via Andrzej Niedzielan en Grzegorz Rasiak op 2-0. Branko Boskovic zorgde halverwege de tweede helft voor de 2-1. Vijf minuten later liep Polen al weer uit naar 3-1 via Kamil Kosowski. Een treffer van de Serviër Zvonimir Vukic bracht de bezoekers weer terug in de race. Vlak voor tijd leek Maciej Zurawski aan alle onzekerheid een einde te maken met de vierde Poolse treffer. Servië scoorde echter via Ivica Iliev de 4-3 waarna het nog spannend werd in de slotminuten. Oud-Feyenoorder Marek Saganowski viel na rust in bij Polen. Dudek keepte slechts één helft.