CRUZ SCOORT VOOR WINNEND INTER

Mede door een doelpunt van Julio Cruz heeft Inter geen spaan heel gelaten van Reggina. De Milanezen wonnen met liefst 6-0 van de Italiaanse degradatiekandidaat. De oud-Feyenoorder was als invaller verantwoordelijk voor de vijfde treffer. Inter stijgt door de overwinning naar de vierde plaats op de ranglijst.
Ook in Schotland kon het telraam worden gepakt. Daar was Celtic veel te sterk voor Dundee United. Uiteindelijk werd het 1-5, met uiteraard twee treffers van Henrik Larsson. In Spanje verloor FC Barcelona de lastige uitwedstrijd bij Villarreal. Het duel leek op 1-1 af te stevenen, totdat Sonny Anderson diep in de blessuretijd de thuisploeg alsnog naar de overwinning schoot. José Mari had de gastheren al vroeg op 1-0 gezet, Patrick Kluivert deed wat terug voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. In Engeland verloor Manchester City kansloos bij Newcastle United. Basisspeler Bosvelt kon niet voorkomen dat Ameobi en Shearer (2x) wisten te scoren. Het Middlesbrough van George Boateng behaalde knap een punt tegen Liverpool. De wedstrijd eindigde zoals hij begon, 0-0. Opvallend genoeg zat Jurek Dudek bij Liverpool op de bank. Chris Kirkland kreeg de voorkeur boven de Pool. AJ Auxerre won zaterdag met 2-0 bij Metz, maar dat was ditmaal niet te danken aan oud-Feyenoorder Bonaventure Kalou. De aanvaller speelde een van zijn mindere wedstrijden en werd na 78 minuten vervangen. Lachuer en Cisse scoorden namens de ploeg van Guy Roux.