VERMOEDELIJK ZWARE BLESSURE VOOR LAZOVIC

Danko Lazovic heeft de wedstrijd tussen Jong Feyenoord en Jong Excelsior (4-1)moeten verlaten met een op het oog zeer ernstige knieblessure. Volgens een eerste diagnose heeft de spits letstel aan zijn binnenband opgelopen. De band zou verrekt kunnen zijn, een blessure waar hij minimaal vier weken zoet mee is. Maar het is ook mogelijk dat de binnenband gescheurd is en dan komt Lazovic voor de winterstop zeker niet meer in actie.
Om een definitieve diagnose vast te stellen is de Serviër overgebracht naar het ziekenhuis. Daar moet uitsluitsel komen of Lazovic inderdaad letsel heeft aan zijn binnenband. Overigens had Lazovic net gescoord voordat hij de blessure opliep. Hij had met een prachtige kopbal de tussenstand juist op 2-1 voor Feyenoord gebracht. De ploeg van Mario Been had maandagavond opnieuw geen kind aan de tegenstander. Het werd 4-1 in de stadsderby. Jong Feyenoord kwam wel al na één minuut spelen achter door een treffer van El Hamdaoui. Maar een kwartier later bracht Sebastián Pardo beide ploegen alweer op gelijke hoogte en toen kwam het verschil in klasse pas echt bovendrijven. Diezelfde Pardo gaf de voorzet waaruit Lazovic de 2-1 scoorde, nauwelijks drie minuten na de gelijkmaker. En om het verhaal van de man van de wedstrijd, Pardo, helemaal mooi te maken was hij ook betrokken bij de 3-1 van Bombarda (dertigste minuut). Na de pauze moesten de toeschouwers een kwartier wachten voordat Jean met een schitterende vrije trap (uit stand in de kruising) de volgende goal mocht bijschrijven. Daar bleef het bij en Jong Feyenoord staat nog steeds aan kop van de beloftencompetitie.