GHALY ZIET EGYPTE GELIJK SPELEN

Hossam Ghaly heeft vanaf de reservebank moeten toezien hoe de nationale ploeg van Egypte een oefenwedstrijd tegen Congo gelijk heeft gespeeld (2-2). Het duel geldt als voorbereiding op de Africa Cup, die volgende week van start zal gaan. Voor Egypte scoorde Bilal na veertig minuten de openingstreffer, waarna Densie in de 52ste minuut beide ploegen weer naast elkaar bracht. Dertig seconden (!) later kwamen de Egyptenaren weer voor en opnieuw was het Bilal. Kaluka maakte twintig minuten voor tijd de 2-2.
Ghaly zat dus de hele wedstrijd op de bank. Hij kreeg rust van de bondscoach, omdat de Feyenoorder pas om twee uur afgelopen nacht in Cairo was gearriveerd. Egypte speelt nog twee oefenduels waarin Ghaly een basisplek kan proberen te verdienen, voordat de Africa Cup volgende week begint.