VERLIEZENDE BOATENG ZIET ROOD

George Boateng heeft een zwarte middag aan zijn loopbaan toegevoegd. In Londen ging de voormalig Feyenoorder in de FA Cup met Middlesbrough met 4-1 onderuit tegen Arsenal. Als extra zout in de wond moest de middenvelder vier minuten voor tijd het veld met twee keer geel dus rood verlaten. De eerste gele kaart was omstreden, want op de televisiebeelden was te zien dat er van een opzettelijke overtreding op Pires geen sprake was.
Arsenal kwam na twintig minuten via Bergkamp op voorsprong, maar het was Job die beide ploegen 180 seconden later weer naast elkaar bracht. Ljundberg scoorde vervolgens tweemaal, waardoor de wedstrijd in het slot ging. Nadat Boateng het veld had verlaten, scoorde jongeling Bentley nog de 4-1. In Schotland boekte Celtic de twintigste overwinning op rij. Het werd 3-1 bij Aberdeen, Larsson scoorde eenmaal. Auxerre plaatste zich via een regelmatige 2-0 zege op Montpellier voor de vijfde ronde van de Franse beker. Bonaventure Kalou was in dat duel opnieuw trefzeker. In de dertiende minuut maakte hij de eerste goal, Cisse zorgde tien minuten later voor de eindstand.