MANCHESTER CITY VERNEDERT STADGENOOT UNITED

Het Manchester City van Paul Bosvelt heeft zichzelf een goede dienst bewezen door stadgenoot United op een fikse nederlaag te trakteren. In het City of Manchester Stadium werd het liefst 4-1 voor de gastheren, die daardoor wat weg klimmen uit de gevarenzone. Bosvelt viel na 45 minuten in en met een assist op Trevor Sinclair had hij een belangrijk aandeel in de overwinning. De andere goals kwamen op naam van Fowler, Macken en Wright-Phillips (City), Scholes scoorde tegen.
In Italië kon Inter opnieuw niet winnen. Tegen Chievo werd het slechts 0-0. Julio Cruz bleef langs de kant bij de ploeg die inmiddels pas op de zevende plaats van de ranglijst terug te vinden is. In Schotland kwam er een einde aan de zegereeks van Celtic. Tegen Motherwell werd het slechts 1-1 en daarmee was het eerste puntenverlies sinds de speeldag 1 een feit. Henrik Larsson, die op de bank begon, scoorde twintig minuten voor tijd de gelijkmaker.