Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

TALENTEN ONDERTEKENEN CONTRACTEN

Een viertal talentvolle jeugdspelers heeft woensdag een nieuw contract getekend bij Feyenoord. Drie van hen, Wouter Artz, Felino Jardim en Elroy Lammers, waren al aan de Rotterdamse club verbonden. Lorenzo Davids is nieuw, hij komt over van FC Utrecht. De linksbenige middenvelder tekende voor drie jaar, met een optie voor nog eens twee seizoenen.

Davids (17) zal komend seizoen vooral te bewonderen zijn in de A1 van Feyenoord. Daarnaast zal hij geregeld uitkomen voor Jong Feyenoord. De middenvelder is blij met zijn overgang naar Rotterdam. ‘Ik wilde hogerop en bij Feyenoord kan dat. Die club is natuurlijk beter dan Utrecht. Ik hoop hier mooie jaren tegemoet te gaan. En ik wil mezelf verder ontwikkelen als voetballer. Ik moet nog wat rustiger worden en meer gaan scoren. Mijn sterkste kant? Ik kan goed een bal afpakken.’

De andere drie jeugdspelers spelen al een paar jaar bij Feyenoord. Technisch directeur Mark Wotte denkt dat komend seizoen het belangrijkste uit hun carrière zal worden. ‘Het komende jaar kunnen ze gebruiken om ons te overtuigen van hun potentie. Feyenoord zal er in ieder geval alles aan doen om hen hun droom te laten verwezenlijken, voetballen in De Kuip’, aldus Wotte.