Fanshop
Fanshop

TOCH NOG 100 KAARTEN VOOR WILLEM II-FEYENOORD

Een misverstand tussen Willem II en Feyenoord over het aantal beschikbare kaarten voor de wedstrijd in Tilburg op zondag 22 augustus a.s. heeft er voor gezorgd dat 100 kaarten voor het bezoekersvak nog niet verkocht zijn. Deze kaarten worden vandaag alsnog via Ticketbox aangeboden. Indien niet alle kaarten worden verkocht, zijn woensdag en donderdag nog kaarten beschikbaar voor Silvercardhouders.

In eerste instantie had Willem II de capaciteit van het bezoekersvak verkleind wegens een verbouwing van een aangrenzend vak. De capaciteit van het bezoekersvak zou hiermee op 800 komen waarmee de Tilburgers nog altijd zouden voldoen aan de richtlijnen die vanuit de KNVB zijn gesteld. Vandaag bleek echter dat er toch 900 kaarten voor Feyenoord-supporters beschikbaar zijn.

De 800 kaarten waren reeds uitverkocht aan de houders van een Diamond- en Goldcard. Dit was ook reeds door Feyenoord gecommuniceerd en er zijn dus ongetwijfeld supporters die nul op rekest hebben gekregen toen zij trachtten een kaart voor deze wedstrijd te kopen. Om die reden is besloten dat de de termijn van de Diamond- en Goldcardhouders met een aantal dagen verlengd wordt. De 100 kaarten worden vandaag alsnog voor hen via ticketbox aangeboden. Indien niet alle kaarten worden verkocht kunnen Silvercardhouders woensdag en donderdag het restant opkopen.