Fanshop
Fanshop

FEYENOORD TRAINT MET UITGEDUNDE SELECTIE

Trainer Ruud Gullit heeft woensdag met een uitgedunde selectie getraind. Liefst tien spelers van de A-selectie ontbraken tijdens de ochtendsessie. Zes Feyenoorders komen vanavond voor hun land in actie. Ebi Smolarek, Sebástian Pardo, Anthony Lurling en Christian Gyan ontbraken door (lichte) blessures.

Shinji Ono speelt vanavond met Japan zijn laatste wedstrijd op de Olympische Spelen. Japan is na twee nederlagen uitgeschakeld, maar komt nog wel in actie tegen Ghana. Ono voegt zich vrijdag weer bij de selectie van Feyenoord en is zondag inzetbaar tegen Willem II.
Romeo Castelen speelt vanavond als enige geselecteerde Feyenoorder met Oranje in Stockholm tegen Zweden. Bart Goor en Thomas Buffel spelen met België een oefenwedstrijd in en tegen Noorwegen. Danko Lazovic oefent met Servië en Montenegro tegen Slovenië. Tenslotte neemt het Hongarije van Gábor Babos het op tegen Schotland.

De vier andere niet aanwezige Feyenoorders ontbraken door (lichte) blessures. Ebi Smolarek kreeg gisteren een schop in een oefenwedstrijd van Jong Feyenoord en bleef uit voorzorg binnen. Christian Gyan werkt aan het herstel van zijn bovenbeenspierblessure. Anthony Lurling heeft een scheurtje in de binnenband van zijn knie en hoopt zich over twee weken bij de selectie te voegen. Sebástian Pardo (last van enkel) was wel op het trainingsveld, maar hij trainde apart.