Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

SUPPORTERS STRIJDEN OM PLEKJE IN DE KUIP

Op de complexen van de Rotterdamse amateurverenigingen Spartaan’20 en FC Boszoom worden donderdag aanstaande de voorronden gespeeld van het Feyenoord Supporterstoernooi 2005. 24 teams in de leeftijdscategorie 13-15 jaar trachten daar morgen een plaatsje te bemachtigen voor de finalerondes. Deze worden gespeeld op donderdag 18 augustus op het complex van FC Boszoom. Op diezelfde dag vindt ook het toernooi in de leeftijdscategorie 16-18 jaar plaats. De winnaars van het toernooi mogen later dit seizoen een voorwedstrijd spelen in De Kuip.

Het Feyenoord Supporterstoernooi is een initiatief van Feyenoord, de Feyenoord Supportersvereniging en Sport en Recreatie van de Gemeente Rotterdam. Kappa sponsort het toernooi waaraan tevens medewerking is verleend door District West II van de KNVB. Voor de eerste editie van het Feyenoord Supporterstoernooi schreven zich 31 teams in. Het is de bedoeling dat het Feyenoord Supporterstoernooi een jaarlijks terugkerend evenement wordt dat zich in de toekomst niet uitsluitend zal beperken tot de Rotterdamse stadsgrenzen.

Uiteraard zullen ook verschillende spelers uit de selectie van Feyenoord een kijkje komen nemen op de complexen van Spartaan’20 en FC Boszoom. Op beide complexen start het toernooi om 11.00 uur en staan de laatste wedstrijden om 16.00 uur gepland.

Spartaan’20
Oldegaarde 251, Rotterdam-Zuid

FC Boszoom
Sportcomplex Boszoom-Zuid
Lucy Vulstekeweg, Rotterdam-Alexanderpolder