FEYENOORD B1 SPEELT GELIJK IN FRIESLAND: 1-1

Feyenoord B1 is er vrijdagavond niet in geslaagd om alleen aan kop te komen van de competitie. De ploeg van Cor Adriaanse bleef in en tegen Heerenveen steken op 1-1, waardoor beide ploegen gedeeld koploper blijven. De Rotterdammers kwamen voor rust op achterstand, waarna Hanne Hagary na een briljante actie van Louis Pedro de gelijkmaker verzorgde. Tijdens de weinig verheffende tweede helft werd er niet meer gescoord.

Trainer Cor Adriaanse: ´We zijn uiteraard niet blij, want we hadden graag alleen aan kop gekomen. Maar de eindstand gaf de verhouding van de wedstrijd wel weer. Voordat Heerenveen op voorsprong kwam, hadden wij al twee goede mogelijkheden gehad. Daarna werden zij sterker, maar maakten wij de gelijkmaker. Na rust was het van beide kanten wat minder.´

Opstelling Feyenoord B1: Mulder; Van Stee, Ramsteijn, Nieveld, Fer; Kobussen, Wijnaldum, Wattamaleo (75´ Karim); Leerdam (52´ Degeling), Hagary en Pedro.