Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

TONY ADAMS RONDT STAGE AF

Tony Adams heeft zijn stage bij Feyenoord afgerond. De voormalig Engels international liep sinds het begin van de voorbereiding mee op Varkenoord, waar hij een inzicht probeerde te krijgen op het opleiden in Nederland. ‘Dat is goed gelukt’, zegt Adams. ‘Feyenoord leidt de hoogste jeugd op en ik heb zodoende een goede indruk gekregen. Ik heb het hier ook bijzonder naar mijn zin gehad.’ Adams vertrekt terug naar Engeland, waar hij als commentator/analist aan de slag gaat bij Sky Sports.

Na zijn maandenlange verblijf in Nederland wil Adams zich nu gaan oriënteren op het opleiden in Frankrijk. Adams zat maandagavond voor het laatst als trainer op de bank bij een wedstrijd van Jong Feyenoord.

Tony Adams speelde ruim twintig jaar voor The Gunners. Hij behaalde enkele maanden terug in zijn vaderland het hoogste trainersdiploma. Arsène Wenger, trainer van Arsenal en afgelopen zondag nog in De Kuip (foto), wil hem op termijn opnemen in zijn technische staf, maar stelde als voorwaarde dat de oud-verdediger ervaring moest opdoen in het buitenland.