EXCELSIOR MEDEKOPLOPER NA RUIME WINST

Excelsior is na de 4-0 overwinning op Stormvogels/Telstar opgeklommen naar de koppositie in de Gouden Gids Divisie. Deze wordt wel gedeeld met VVV-Venlo en Volendam. VVV-Venlo, dat een wedstrijd minder speelde, komt dit weekend niet in actie. Een week voor de kraker tegen VVV is de ruime overwinning een opsteker voor de formatie van Mario Been. Tegen Telstar verzorgden Holman, Slory, Bruins en Voskamp de treffers.
In een met 1.748 toeschouwers gevuld Woudestein kwam Excelsior sterk uit de startblokken. Na 19 minuten opende Brett Holman de score. Na dit doelpunt viel de dadendrang van de Rotterdamse equipe terug. Het was wachten tot aan de 69e minuut alvorens Andwelle Slory de 2-0 aantekende. De aanvaller verdedigde vorig seizoen nog het shirt van de bezoekers. Luigi Bruins schoot de 3-0 binnen. In de blessuretijd tilde invaller Johan Voskamp de eindstand naar 4-0.