FEYENOORD A1 WINT IN ARENA

Feyenoord A1 heeft de kwartfinale van het bekertoernooi bereikt. De ploeg van trainer Henk Fräser versloeg in de Arena aartsrivaal Ajax met 1-3. Royston Drenthe was de grote man aan Rotterdamse zijde. Hij scoorde tweemaal. Het andere Feyenoord doelpunt kwam op naam van Jerson Anes Ribeiro.
Het was de derde keer dat Feyenoord de Arena met een zege verliet. Eerder dit seizoen won het eerste elftal al met 1-2 in Amsterdam, daarna volgde een klinkende 1-5 zege van Jong Feyenoord. De A-junioren speelden in de Arena geen grootse wedstrijd, maar waren wel attent op de momenten dat het moest.

Drenthe opende nog voor rust de score. Daarna verzilverde Ribeiro op knappe wijze een vrije trap. Ajax kwam in de tweede helft nog wel terug via een strafschop, maar Drenthe bepaalde kort daarna de eindstand op 1-3.